Prihod:

Odhod:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Odrasli:

Otroci:

 

 

Iščem...

×
Accommodation 1

Accommodation 2

Accommodation 3

Accommodation 4

Accommodation 5

Duplex apartma

Duplex enosobni apartma je primerno za 4 osebe. Udobno opremljen z eno odprto mansardno spalnico z zakonsko in dvema ločenima posteljama, dnevnim in jedilnim prostorom, opremljeno kuhinjo, kopalnico s tušem, TV in WI-FI-jem. Oddaljen od samopostrežne trgovine 50 m, do prve plaže pa le 450 m. V osrčju Pirana.

Studio apartma z dodatnim ležiščem

Ta večji studio je primeren za 2-3 osebe. Apartma je udoben in opremljen z zakonsko posteljo, raztegljivim kavčem, dnevnim in jedilnim kotom, opremljeno kuhinjo, kopalnico s tušem, TV in WI-FI-jem. Oddaljen od samopostrežne trgovine 50 m in samo 450 m do prve plaže. V osrčju Pirana.

Studio apartma z ločenimi ležišči

Studio je namenjen za dve osebi. Opremljen z ločenima posteljama, dnevnim in jedilnim prostorom, opremljeno kuhinjo, kopalnico s tušem, TV in WI-FI-jem.  Oddaljen od samopostrežne trgovine 50 m in samo 450 m do prve plaže. V osrčju Pirana.

Studio apartma z zakonsko posteljo

Studio je namenjen za dve osebi. Opremljen z zakonsko posteljo, dnevnim in jedilnim prostorom, opremljeno kuhinjo, kopalnico s tušem, TV in WI-FI-jem. Oddaljen od samopostrežne trgovine 50 m in samo 450 m do prve plaže. V osrčju Pirana.