Dobrodošli na Mestni Hill – Dom Mangalice

Ponosni smo, da vam lahko predstavimo izdelke iz naše kmetije, ki se nahaja v zaledju Ptuja. Predanost, skrb in okolje brez stresa so naše smernice za rejo in pridelavo najboljših kmečkih pridelkov v regiji.

Jajca in perutnina

Lepa sveža jajca naravnost iz gnezda, ki jih dajajo naši kokoši iz proste reje. Vzemite si trenutek in raziščite našo celotno ponudbo perutnine iz proste reje- od piščancev do pegatk in rac. Vse naravno in 100% brez gensko spremenjenih organizmov.

Jagnjeta in ovce

Na obilici pašnikov gojimo endemično slovensko pasmo ovc imenovanih Jezersko-solčavska pasma. So mesnate, zdrave in krepke ter preživijo svoje dneve na hribih in uživajo v vetriču Mestnega Vrha.

Zajci

Že sami po sebi poseben in zelo podcenjen vir beljakovin – naši zajčki so sproščeni, dobro rejeni z najboljšim zrnjem in travo. Doživite pristnen in robusten okus naših kuncev – za posebne priložnosti ali kar tako.

Mangalica

Primerljiva s kobe govedino, kličejo pa jo tudi “rolls royce” svinjine – Mangalica je kraljica prašičev. Nekdaj je bila rejena izključno za kraljevi dvor, sedaj pa se ta skoraj pozabljena pasma ponovno vrača kot delikatesa, kot zdrava hrana in ekskluzivna sestavina v prestižni kuhinji. Odkrijte celotno zgodbo o naši svinjini in se prepričajte še sami!

PREBERITE VEČ
(predviden čas branja – 7 minut)

Za več informacij nas kontaktirajte

[recaptcha]