Pogoji poslovanja

REZERVACIJA

Mestni Hill sobe se lahko rezervirajo po elektronski pošti. Gost za rezervacijo prejme pisno potrditev. Otroke, stare 12 in več let obravnavamo kot odrasle osebe, zato se jim zaračunava polna cena.

Pri rezervaciji je gost dolžan otroke, starejše od navedenega, prišteti k odraslim osebam.

REZERVACIJA NASTANITEV

Rezervacija je dokončno potrjena, ko nam gost posreduje:

  • podatke veljavne plačilne kartice,
  • plača 40% avansno plačilo,
  • plača celotno storitev vnaprej.

In ko prejme potrditev preko elektronske pošte.

PLAČILNA KARTICA

Za garancijo rezervacije preko plačilne kartice, nam gost posreduje naslednje podatke:

  • vrsta in številka plačilne kartice,
  • ime imetnika kartice,
  • datum veljavnosti,
  • CVC koda.

Zaradi zagotavljanja previdnosti posredovanja zasebnih podatkov, se le-ti lahko posredujejo po telefonu. Plačilna kartica pred gostovim prihodom ne bo bremenjenja. Nastanitev se plača na recepciji.

PREDPLAČILO

V primeru izbire plačila preko avansnega računa, je rezervacija potrjena, ko gost nakaže 40% delež od celotnega zneska rezervirane nočitvene storitve. Razliko med avansnim plačilom in celotnim zneskom (cena nočitvene storitve, turistična taksa) gost poravna najkasneje na dan odhoda. Rok plačila avansnega računa je 3 dni po poslani ponudbi. Ko gost poravna svoje obveznosti, se mu izda avansni račun kot dokazilo o plačanih storitvah. V kolikor se avansa ne nakaže pravočasno, se rezervacija stornira.

PEREDPLAČILO CELOTNEGA ZNESKA

Za predhodno plačilo celotnega zneska (nočitev in turistična taksa) se gostu izda ponudba. Rok plačila ponudbe je 3 dni po poslani ponudbi. Ko gost poravna svoje obveznosti, se mu izda avansni račun kot dokazilo o plačanih storitvah. V kolikor se znesek ne nakaže pravočasno, se rezervacija stornira.

ODPOVEDNI ROK

Rezervacijo je možno brez stroškov spremeniti ali odpovedati do 19. ure, vsaj 3 dni pred datumom prihoda. Ob kasnejši odpovedi ali neprihodu, si pridržujemo pravico zaračunati ceno prve nočitve za rezervirano nastanitev. V primeru, da je gost za nastanitveno storitev plačal avans ob rezervaciji in je rezervacijo pravočasno odpovedal, se avans ne vrne ampak ga je možno izkoristiti 30 dni od plačila avansa.

PLAČILO STORITEV

Recepcija Mestni Hill za plačilo storitev sprejema gotovino, kreditne kartice (Visa, MasterCard) ter bančna nakazila.

CENE

Cene so v evrih in vključujejo DDV. V ceni nočitvene storitve ni vključena turistična taksa, ki jo zaračunamo naknadno, in sicer 1,265€/odraslo osebo/noč ter 0,633€/mlado osebo/noč. Mestni Hill si pridružuje pravico do spremembe cen glede na sezono in zasedenost.