PROSTORI ZA NAJEM

NAJEMI, DOGODKI IN PRAZNOVANJA

Mestni Hill je popoln kraj za pogostitev vaših prijateljev, družine in poslovnih partnerjev. Ponujamo širok izbor prostorov z dih jemajočim pogledom in unikatnim ambientom, ki bodo navdušili vaše goste in zagotovili prav posebno izkušnjo. Ponujamo pet različnih prostorov, ki so blizu naravi in imajo možnost praznovanja pod streho. Gostimo lahko različna praznovanja od manjših družinskih srečanj in seminarjev do večjih srečanj in tudi porok. Mestni Hill bo poskrbel, da bo vaš dogodek ne bo zlahka pozabljen.

VILA SALON

Max.10 oseb
Idealno za manjše bankete, poslovna srečanja ali manjše seminarje. Soba je opremljena s pohištvom iz poznega 19. stoletja katere najbolj opazen kos je stari klavir v kombinaciji z večimi umetninami.

TERASA OB VILI

Max. 25 oseb
Terasa s svojim čudovitim pogledom daje gostom občutek povezanosti s pristno naravo. to je popoln kraj za uživanje ob dobri hrani, kozarcu vina in z ljudmi, ki vam pomenijo največ. Terasa je večino dneva obsijana s soncem, v popoldnevu pa se ohladi v senci vile. Priporočamo najem terase v kombinaciji s salonom za dolično kombinacijo zabave na prostem in v notranjosti.

VINSKA PREŠA IN ZGORNJE DVORIŠČE

Max. 35-40 oseb
Posestvo Mestni Hill skrbi za eno izmed največjih in najstarejših vinskih preš v regiji. Naša 120 let stara vinska preša je hiša, ki združuje zgodovino in kulturo naših prednikov v rustikalnem ambientu. V poletju bo vas vinska preša dobro ohladila, v njej pa smo postavili točilni pult iz naravnih materialov. Vaš dogodek bo popestrila tudi lovska dekoracija. Kraj je popoln za pogostitve in dogodke, ki potrebujejo streho nad glavo, vsekakor pa priporočamo kombinacijo z najemom dvorišča pred vhodom preše za bolj razgibane postavitve.

SPODNJE DVORIŠČE

Max. 80 oseb
Naš največji prostor in hkrati prostor z najboljšo povezavo z naravo je naše spodnje dvorišče. Večino dneva boste lahko tukaj uživali v senci pod smrekami. Tukaj ponajamo oblo opcij a vse vrste praznovanj. Ponujamo tudi možnosti pokritja prostora s šotori in postavitev zunanjih plesišč, catering, kmečka sedišča na balah sena in še veliko drugega. Prostor oblikujemo po vaših željah zato je skoraj edina omejitev vaša domišlija. Vaše praznovanje po vaših merah in s pogledom na čudovito zalednje mesta Ptuj.

Za več informacij nas kontaktirajte

    Prostor *
    VILA SALONTERASA OB VILIVINSKA PREŠA IN ZGORNJE DVORIŠČESPODNJE DVORIŠČE

    [recaptcha]