REZERVACIJA

PachaMama Pleasant Stay sobe in apartmajske storitve se lahko rezervirajo po elektronski pošti. Gost za rezervacijo prejme pisno potrditev. Otroke, stare 12 in več let obravnavamo kot odrasle osebe, zato se jim zaračunava polna cena.

Pri rezervaciji je gost dolžan otroke, starejše od navedenega, prišteti k odraslim osebam.

REZERVACIJA NASTANITEV

Rezervacija je dokončno potrjena, ko nam gost posreduje:

 • podatke veljavne plačilne kartice,
 • plača 40% avansno plačilo,
 • plača celotno storitev vnaprej.

In ko prejme potrditev preko elektronske pošte.

PLAČILNA KARTICA

Za garancijo rezervacije preko plačilne kartice, nam gost posreduje naslednje podatke:

 • vrsta in številka plačilne kartice,
 • ime imetnika kartice,
 • datum veljavnosti,
 • CVC koda.

Znesek nočitvene storitve se plača ob rezervaciji preko PayPal-a. Turistična taksa in vsa doplačila se doplačajo na recepeciji ob prihodu ali odhodu.

PREDPLAČILO NA TRR

V primeru izbire plačila preko avansnega računa na naš TRR, je rezervacija potrjena, ko gost nakaže 40% delež od celotnega zneska rezervirane nočitvene storitve. Razliko med avansnim plačilom in celotnim zneskom (cena nočitvene storitve, turistična taksa) gost poravna najkasneje na dan odhoda. Rok plačila avansnega računa je 3 dni po poslani ponudbi. Ko gost poravna svoje obveznosti, se mu izda avansni račun kot dokazilo o plačanih storitvah. V kolikor se avansa ne nakaže pravočasno, se rezervacija stornira.

ODPOVEDNI ROK

Plačilna Kartica: Rezervacijo je možno brez stroškov spremeniti ali odpovedati do 19. ure, vsaj 3 dni pred datumom prihoda, v tem primeru povrnemo vse stroške nasalte z rezervacijo. Ob kasnejši odpovedi ali neprihodu, si pridržujemo pravico zaračunati ceno prve nočitve za rezervirano nastanitev in vrnemo preostali znesek.

Predplačilo na TRR: V primeru, da je gost za nastanitveno storitev plačal avans ob rezervaciji in je rezervacijo pravočasno odpovedal, se avans ne vrne ampak ga je možno izkoristiti 30 dni od predplačila.

PLAČILO STORITEV

Recepcija PachaMama Pleasant Stay za plačilo storitev sprejema gotovino, kreditne kartice (Visa, MasterCard) ter bančna nakazila.

CENE

Cene so v evrih in vključujejo DDV. V ceni nočitvene storitve ni vključena turistična taksa, ki jo zaračunamo naknadno, in sicer 2,50€/odraslo osebo/noč ter 1,25€/mlado osebo/noč. PachaMama Pleasant Stay si pridružuje pravico do spremembe cen glede na sezono in zasedenost.

PRIHOD IN ODHOD

 • Prijava 14:00 do 19:00
 • Odjava 9:00 do 11:00
 • Pozen prihod – v primeru prihoda izven delovnega časa recepcije, prosimo, da predhodno obvestite recepcijo s približnim časom za lažjo organizacijo.
 • Prosimo, da se v primeru rezervacije apartmajev v MusicHouse, FondaHouse in PortHouse za prijavo in prevzem ključev oglasite na recepciji PachaMama Pleasant Stay na Trubarjevi ulici 8 ali pa nas pokličite ob prihodu pred apartmajsko hišo in vam dostavimo ključe ter podamo dodatna navodila o prijavi
 • Plačila: Sprejemamo kreditne kartice (Visa, Mastercard), bančne kartice (Maestro) in gotovino v €
 • Vsi tipi nastanitev so nekadilski

DOPLAČILA

 • Turistična taksa 2,50€ nad 18let starosti
 • Turistična taksa 1,25€ od 7 do 18 let starosti
 • Turistična taksa 0€ od 0 do 7 let starosti
 • Zajtrk 8€/osebo/dan (v ponudbi samo od 01.05. do 30.09., ker strežemo na odprti terasi)
 • Čas zajtrka od 8:00 do 10:30
 • Parkiranje v garažni hiši Fornače 19€/dan v primeru bivanja pri nas pa 10€/dan in v garažni hiši Arze 12€/dan – tedenska karta 60€
 • Izposoja brisač za na plažo 2€/brisačo
 • Najem piknik košarice 10€/dan
 • Najem kolesa 10€/kolo/dan

DODATNE STORITVE

 • Brezplačno vam varno shranimo prtljago pred prijavo ali po odjavi
 • V dvoposteljnih sobah ni možnosti dodatnih ležišč
 • Hišni ljubljenčki niso dovoljeni
 • Otroške posteljice so na voljo brezplačno s predhodnim dogovorom z recepcijo
 • Otrokom prijazna nastanitev
 • Zgoraj navedene cene ne vključujejo doplačil in so prikazane le na podlagi nočitvenih storitev

V vsakem primeru se lahko zanesete na osebje recepcije, ki vam bo z veseljem pomagalo ob dodatnih vprašanjih.

Recepcija: +386(0)59 183 495
Mobitel: +386(0)51 214 518

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene prek spletnega rezervacijskega sistema, skrbno varovali in jih brez vaše privolitve ne bomo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabili v druge namene.

Upravljalec podatkov Eko Piran d.o.o., Župančičeva 18, 6330 Piran.

Katere podatke zbiramo?

Upravljavec podatkov za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke:

 • ime in priimek;
 • naslove za kontakt;
 • naslov elektronske pošte (uporabniško ime);
 • kontaktno telefonsko številko;
 • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce;

Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, Upravljavec podatkov ne odgovarja.

Za katere namene zbiramo osebne podatke?

Upravljavec podatkov ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja uporabnika posredoval osebnih oz. drugih podatkov uporabnika tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov upravljavca podatkov.

Upravljavec podatkov teh podatkov ne bo uporabil v namen, ki bi kakorkoli škodoval uporabniku ali drugi vpleteni osebi. Upravljavec podatkov, podatkov uporabnikov ne bo uporabil za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen za pošiljanje tistih promocijskih obvestil, na katere se bo uporabnik naročil oz. s katerimi bo soglašal. Upravljavec podatkov lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Zaupnost osebnih in drugih podatkov uporabnikov ne bo kršena v nobeni obliki.

Prav tako je potrebno izrecno potrditi strinjanje in seznanitev s tem, da ste s tem, ko ste nam posredovali povpraševanje, pripombe ali vprašanje preko kontaktnega obrazca in vpisali svoje podatke izrazili strinjanje in zavedanje, da se bodo vaši podatki (ime in priimek, elektronski naslov in telefonska številka) za namen vodenja evidence strank ter zagotavljanja korektne komunikacije hranili v naši bazi 2 leti po tem, ko ste nam kontaktni obrazec posredovali in da ste seznanjeni, da lahko kadarkoli od nas zahtevate, da vaše podatke izbrišemo. Če ne boste označili, da soglašate s politiko zasebnosti,  vaše povpraševanje na elektronski naslov ne bo uspešno posredovano.

Vaše osebne podatke potrebujemo,  da vam lahko zaključimo proces rezervacije, ki se nanaša na naše storitve.  Podatke, ki jih boste vpisali v spletni obrazec, obdelujemo le, če je to nujno za naše poslovanje in shranjevanje (arhiviranje).

Upravljavec podatkov bo osebne podatke uporabnikov vodil v zbirki osebnih podatkov samo toliko časa, kot je nujno potrebno, da se doseže namen, za katerega se osebni podatki zbirajo in vodijo.

Osebni podatki v namen plačevanja

https://www.paypal.com/si/webapps/mpp/ua/privacy-full točka 5.7. Ker obstajajo v spletnem rezervacijskem sistemu določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso vezane na nas, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Izvajanje politike zasebnosti

Upravljavec podatkov ima, skladno z Zakonom o varovanju osebnih podatkov, varovanje osebnih podatkov urejeno s Pravilnikom o zavarovanju osebnih podatkov.

Vse pri upravljavcu podatkov redno ali honorarno zaposlene osebe, ki imajo dostop do osebnih in drugih podatkov uporabnikov, so seznanjene z določili Pravilnika o zavarovanju osebnih podatkov in z dolžnostjo varovanja osebnih in drugih podatkov in so dolžne upoštevati ta določila o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov spletne trgovine. Dolžnost varovanja osebnih in drugih podatkov velja časovno neomejeno, tudi po prenehanju razmerja s Upravljavcem podatkov.

Vaše pravice

Imamo obveznost, da obdelujemo osebne podatke le za namene za katere smo jih zbrali. Imate pravico, da nas glede tega kontrolirate. Kadarkoli lahko zahtevate od nas, da vam omogočimo vpogled v vaše osebne podatke, ki jih obdelujemo,  posredujemo podatke (kopijo, izpis)  o obdelavi vaših osebnih podatkov ali zahtevate popravek, prepoved obdelave ali izbris vaših osebnih podatkov. Popravek, prepoved obdelave ali izbris vaših osebnih  podatkov lahko zahtevate s pomočjo kontaktnega obrazca. Morebitna vprašanja ali zahtevke posredujte na naš elektronski naslov ali nas pokličete.