Najdite vse informacije o vašem prihodu tukaj

NAVODILA ZA POT

KAKO DO NAS?

Meddržavna potovanja – od/do letališč – od mesta do mesta – po Sloveniji – brez lastnega vozila

VAŠ PRIHOD

Pretekle izkušnje so nas naučile, da GPS Sistem lahko pokaže napačno pot ob prihodu v Piran. Za prihod v center Pirana sledite »Dantejevi ulici«, po hribu navzdol. Na levi strani boste opazili garažno hišo »Fornače«. Iz garaže vozi brezplačni avtobus neposredno do Tartinijevega trga.

MOŽNOST PRIHODA 1. : Primeren za goste z lažjo prtljago

Najprej parkirajte vaše vozilo v garažni hiši »Fornače«. Uporabite brezplačen avtobusni prevoz, ki vozi od garaže do centra mesta – Tartinijev trg. To možnost vam priporočamo, da se najlažje izognete gneči v samem centru mesta.

MOŽNOST PRIHODA 2. : Primerna za goste s težjo prtljago

Spustite se do mestne zapornice, kjer boste za vstop v mesto prejeli parkirni listek, priskrbeli vam bomo potrdilo, da ste naš gost, kar vam omogoča brezplačno uro parkiranja v centru mesta. Po tem, ko prečkate mestno zapornico nadaljujte vožnjo v smeri Tartinijevega trga. Parkirna mesta boste našli v bližini Tartinijevega trga. Upoštevajte le, da so ta rezervirana za prebivalce Pirana.

Kadarkoli pa se lahko obrnete na naslov recepcije PachaMama Pleasant Stay, Trubarjeva ulica 8. Za lažjo orientacijo prečkajte Tartinijev trg, vse do rumene hiše Benečanke in trgovine Piranskih Solin, ki stoji na levi strani trga. Tam boste vstopili v ulico, ki vas bo vodila do recepcije PachaMama. V vsakem primeru lahko pokličete na recepcijo 059 183 495 ali 051 214 518, kjer vam bo naše osebje pomagalo.

.